perjantai 9. elokuuta 2013

Fissio?


Fissio?

On esitetty, että se olisi ydinreaktiossa ja auringossa tapahtuvaa ytimen halkaisuja neutroneilla. Jokainen voi tehdä päätelmiä, että mitä tapahtuu auringossa pitemmän päälle, jos tuo fissio pitäsi paikkansa.

Aiemmin ensimmäiseesä jutussani ” Gavitaatio ja mageneettisuus” esittämääni teoriaani pohjautuen uskaltaisin väittää, että ydinreaktiossa käytetään hyväksi varauksensa menettäneitä elektroneja, missä ne aiheuttavat uraanin lukuisten elektronikiertoratojen seassa ”kahnausta” elektronien välillä, että kiertoradoillaan olevat elektronit alkavat menettää varaustansa ja alkaa ketjureaktio.

Auringossa ilmiö on toisenlainen. Pohdintani jälkeen ja perustuen siihen, että magneettisen pallon, tässä tapauksessa auringon,vapaat elektronit kulkevat pallon keskipisteen kautta ja kun on riittävän isosta magneettisesta pallosta kysymys, niin on elektroneilla tungosta ja tuo aihettaa ” kahnausta” elektronien välillä. Mutta ei kuitenkaan samalla tavoin atomin elektronin kiertoratojen välissä kuin ydinreaktiossa, joten se on ilman ketjureaktiota.

Maa palaneettakin on niin iso magneettinen pallo, että sen sisuksissa on sulaa ainesta, mutta en usko fissiota tapahtuvan sielläkään, vaan samoin kuin auringossa, mutta vapaiden gravitaatio elektronien tungos maan keskipistettä kohti mentäessä ei ole niin suuri kuin auringossa, vapaiden gravitaatioelektronien määrästä johtuen.


Aina on vaikea määrittää myös protonin osittaisen varauksen purun mahdollisuutta, mutta jos näin tapahtuisi, niin planeetta menettäisi vapaille gravitaatioelektroneille tärkeää protonin omaa magneettisuuttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti