tiistai 4. maaliskuuta 2014

Revontulien koostumus

 Revontulet

Revontulien koostumuksesta näkyy olevan jukistettuja arvailuja eri julkaisuissa, joissa ei ole mitään mahdollista järkeistää pitemmälle tapahtuman kulkua. Todellisuus tulee siinä vaiheessa vasta esiin julkaisuissa, että ne purkautuvat magneettikenttään ylempiin kaasukerroksiin ja näkyy erinvärisinä riippuen mikä kaasu on kyseessä ja aiheuttaen häiriöitä magneettikenttään. Ja tuosta olen yhtämieltä.

Mutta kun puhuttaan elektroneista ja protoneista, että ne menisivät erinavoille, niin sitä pidän arvailuna jolle ei saa mitään ristiriidatonta selitelmää, kun kysytään yhtään kysymystä pitemmälle eteen tai taaksepäin asiaa.

Joten kerron oman näkemykseni ja sekin perustuu gravitaatioteoriassani olevaan asiaan.

Kun aurinkopilkkuja alkaa muodostua auringossa, niin syntyy staattista sähköä hankausessa jossa osallisena ovat auringonpilkut, jossa auringon magneettikentän elektronit onnistuvat ketjuuntumaan. Nuo staatisen sähkön ketjut eivät voi purkautua magneettikentän elektroneiden seassa jossa ei ole mitään alkuaineita, vaan ne kulkeutuvat magneettikentän elektroneiden seassa. Ja siihen kysymykseen, että miksi ne kulkeutuvat planeetan eri navoille, niin vastaan, että elektroniketjuja voi olla kahdenlaisia. Ja erona noille ketjuille on ainostaan se, että onko ketjujen ensimäisessä elektronissa kumpi napa edellä, niin se määrää, että kummalle planeetan puoliskolle elektroni ketjut kulkeutuvat

1 kommentti:

  1. Normaali planeetalla kuten maassa voi toisella puolella palloa syntyä vain yhdenlaista staattista sähköä, mutta oletan, että sitten taas pallon toisella puolella on staattisessa sähkössä se staattisen sähkön määräävä elektroni on erinapaisena. Auringossa napojen vaihtelusta johtuen voi olla samalla pallonpuoliskolla molempia staattisen sähkön muotoja. Ja se pitää muistaa, että kun puhutaan kahdesta staattisen sähkön muodosta, niin puhutaan aina vain vastakkaisista, mutta magneettisissa palloissa on myös ns. päänapojen välit täynnä magneettikentän elektroneille sopivia väyliä.

    VastaaPoista